Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Херсонобленерго» вимагає від пана Хвостова надати факти корупції або спростувати недостовірну інформацію

June 28, 2020

Під час робочої поїздки Президента України В.Зеленського в Херсонську область на зустрічі з сільгоспвиробниками керівник підприємства «Долинське» В.Хвостов на адресу колективу АТ «Херсонобленерго» дозволив собі некоректні висловлювання та безпідставні звинувачення в корупції. 
Вислів пана Хвостова «продолжают обилечивать» від 500 грн до 1500 грн за 1 кВт в присутності Глави держави, представників Офісу Президента, голови Херсонської ОДА, кілька десятків учасників зібрання та прямого ефіру зустрічі є не що інше, як публічна образа та приниження честі, гідності та ділової репутації всього трудового колективу АТ «Херсонобленерго». Ці звинувачення є безпідставними, оскільки не підтверджені жодними фактами та документами. Пан Хвостов звинуватив «Херсонобленерго» у стягненні плати за збільшення потужності. Адже пан Хвостов забув або не знає, що в Україні з недавніх часів встановлена та діє фіксована плата за приєднання за 1 кВт в залежності від району приєднання від 350 грн до 1200 грн. 
Колектив Товариства підтримує боротьбу з корупцією, але не популістськими заявами. На підприємстві створена і працює спеціальна служба протидії корупції та розроблена Антикорупційна програма щодо виявлення, протидії та запобігання корупції у діяльності Товариства.
Про факти корупції та зловживань працівників «Херсонобленерго» пан Хвостов має можливість повідомити на гарячу лінію служби за телефоном 0-800-500-197 або надіслати на адресу stopcorrupt@co.ksoe.com.ua. 
В разі відсутності інформації, про яку наголошував, колектив найближчим часом звернеться до суду, щоб відстояти репутацію, честь і гідність працівників та керівництва підприємства, з вимогою публічного спростування паном Хвостовим недостовірної інформації. 

Нагору