Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Хто володіє інформацією, той володіє світом»

March 16, 2018

 

«Хто володіє інформацією, той володіє світом», – сказав колись Уїнстон Черчілль. І, дійсно, у сучасному світі інформація – це головний ресурс, який відіграє незмінно важливу роль у будь-якій сфері людської діяльності.

Саме з метою всебічного інформування споживачів електроенергії в галузі енергетики в ПрАТ «Херсонобленерго» діє інформаційно - консультаційний центр (ІКЦ).

Інформаційний центр покликаний задовольняти інформаційні потреби усіх споживачів відносно електропостачання, підвищення якості обслуговування, рівня оплати за енергію, сприяння ефективному використанню електричної енергії, надання консультацій та роз’яснень тощо.

Не менш важливим є створення та підтримка доброзичливих та партнерських відношень між енергопостачальником та споживачами електричної енергії.

В цьому напрямку ІКЦ забезпечує доступність, достовірність інформації; об'єктивність, своєчасність розгляду пропозицій, зауважень, заяв та скарг громадян.

За ініціативи Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), яка регулює взаємовідносини між енергопостачальником та споживачами електроенергії та покликана захищати права споживачів, з метою підвищення рівня якості обслуговування та оперативності надання необхідної інформації громадянам, було розроблено буклети з актуальних питань для розповсюдження.

В приміщеннях Інформаційно-консультаційного центру, Центрів по обслуговуванню споживачів електричної енергії, а також структурних підрозділів розміщені інформаційні стенди з корисною, цікавою і, в той же час, пізнавальною інформацією у галузі енергетики. Інформаційні стенди з кишенями (так звані куточки споживача) користуються попитом серед абонентів та зарекомендували себе в якості одного з найефективніших засобів розміщення інформативних матеріалів, в межах безпосередньої досяжності людей.

Абоненти можуть вільно ознайомитися з інформативними буклетами стосовно можливості економії електроенергії за допомогою встановлення в своїх оселях багатозонних лічильників, використання зелених тарифів, щодо стимулюючого тарифоутворення, приєднання до електричних мереж, інформація для інвесторів у зелену енергетику, інновації в галузі енергетики тощо.

Товариство зацікавлене в наданні своїм споживачам максимум корисної інформації та необхідних знань з метою захисту своїх прав та чіткого дотримання обов’язків. 

 

 

Нагору