Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Комерсанти крадуть не лише електроенергію, а й ваше здоров’я

June 3, 2020

На Херсонщині в умовах карантинних обмежень, пансіонати та бази відпочинку готуються до зустрічі відпочивальників. Проте, не всі власники добросовісні та відповідальні.

Енергетики занепокоєні від результатів рейдових перевірок. Окремі комерсанти, з метою сумнівної економії, вдаються до нелюдських методів. Для того, щоб зменшити показники спожитої енергії, вони встановлюють високочастотні генератори, які суттєво шкодять людському здоров’ю. Власники такого приладу вбивають не лише своє здоров’я, а і оточуючих.

Небагато теорії. Генератор випромінює електромагнітні хвилі високої частоти. Такі ж хвилі випромінює, наприклад, і атомний реактор. Всі, хто потрапляє під дію певної інтенсивності опромінення, отримують цілий комплекс «задоволення» від знаходження поряд із такими технологічними рішеннями. Починаючи від захворювання крові, серцево-судинної системи та закінчуючи онкологічними хворобами та статевої системи.

Нещодавно такий пристрій енергетики знайшли в одному із пансіонатів с.Залізний Порт. На території закладу розміщені два чотирьохповерхових та два двоповерхових будинки для відпочиваючих, які вміщують до сотні туристів.

Подібний пристрій знайдено і у сусіда – бізнесмена. Ділки виявилися родичами.

На місце було викликано працівників поліції та складено матеріали для порушення кримінальних справ.

Як видно, до курортного сезону пансіонати готувалися зустрічати відпочивальників з дозою електромагнітного випромінювання. Виходить, їм байдуже на всіх, вони заробляють, а ви хворійте.

Сьогодні енергетики аби виявити всі види розкрадання електричної енергії користуються сучасним обладнанням. І виявити такі пристрої лише справа часу. Використання приладу є незаконним та підпадає під декілька статей Кримінального кодексу України. За таке правопорушення керівникам юридичних закладів передбачено позбавлення волі на строк до 6 років.

Нагору