Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Мешканці трьох населених пунктів через аварію залишилися без електроенергії

June 29, 2021

Минулими вихідними днями з вини неуважних водіїв сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. В результаті аварій пошкоджені і збиті електроопори призвели до знеструмлення домоволодінь місцевих жителів.

У курортному місті Генічеськ інцидент стався ввечері 27 червня. Водій автомобіля Хюндай не справився з керуванням, зніс залізобетонну опору та залишив без світла майже півсотні осель мешканців міста.

Бригада енергетиків оперативно виконала аварійно-відновлювальні роботи. Енергопостачання відновлено.

На території Високопільської громади 28 червня невідомий водій підбив електроопору, в результаті опора похилилася та обірвані дроти. Через аварію було відключено 4 трансформаторні підстанції, а без електропостачання залишилися  мешканці с.Українка та частово Гаврилівка.

Про події повідомлено до поліції.     

Енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

Нагору