Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Мешканцям Херсонської області, які мають заборгованість за спожиту електроенергію, припинять енергопостачання

September 15, 2021

Оператор системи розподілу АТ «Херсонобленерго» нагадує про відключення споживачів за заявкою постачальника, які мають заборгованість за використану електричну енергію.

Звертаємо увагу, відключення може відбутися як за ініціативи постачальника електричної енергії за борг, що виник протягом останніх трьох років (з 01.01.2019 року), так і АТ «Херсонобленерго» за заборгованість, яка виникла до 01.01.2019 року

Довідково. В Україні з 20 серпня 2021 року набули чинності зміни до законодавства, які скасували заборону обмежувати надання житлово-комунальних послуг громадянам у разі наявності заборгованості, в тому числі за використану електричну енергію.

Шановні споживачі! Для того, щоб ваша оселя не залишилася без енергопостачання, перевірте стан ваших розрахунків за спожиту електричну енергію. Якщо у вас наявна заборгованість, не зволікайте – погасіть. Накопичені борги призведуть до додаткових витрат за повторне підключення електроенергії, плата за яке, згідно з законодавством, повістю лягає на відповідальність споживача.

 

 

Нагору