Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Міський водоканал заборгував за електроенергію понад 7,5 мільйонів гривень

February 26, 2018

Міське комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсон» за спожиту електроенергію заборгувало понад 7,5 мільйонів гривень.

Про наявність заборгованості та про припинення електропостачання у разі не проведення в повному обсязі оплати за спожиту електричну енергію в рамках законодавства завчасно повідомлено керівництво комунальних підприємств, міського голову м. Херсон та начальника інспекції Держенергонагляду у Херсонській області.

В свою чергу керівництво КП надіслало гарантійний лист Товариству з зобов'язанням здійснити оплату в повному об'ємі за спожиту електричну енергію до 23 лютого поточного року.

У зв'язку з тим, що кошти за використану електроенергію станом на 26 лютого не надійшли, ПрАТ «Херсонобленерго» змушене припинити електропостачання до об'єктів комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсон».

Зважаючи на велику кількість об'єктів відключення від електропостачання триватиме з 26 — 27 лютого та з 2 березня по 7 березня.

Акцентуємо увагу, що відключення споживачів від електропостачання здійснюється лише в межах чинного законодавства та Правил користування електричною енергією.

 

Нагору