Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Начальник Іванівських РЕМ переконаний, що професія енергетика – це професія майбутнього

December 19, 2019

Цінність нашого підприємства – в його працівниках. Ми продовжуємо рубрику - «Херсонобленерго» в особах. Сьогодні ми відвідали Іванівські розподільні електричні мережі.

Ось уже 40 років спливає з того часу, коли до Іванівського РЕМ прийшов на роботу молодий юнак. Сьогодні це авторитетний керівник, людина, яку поважають і колеги, і споживачі, фахівець з досвідом в енергетиці - начальник Іванівських розподільних електричних мереж – Валерій Володимирович Гончаров. І 20 років з них Валерій Володимирович працює саме на посаді начальника Іванівських РЕМ.

Професію енергетика обрав не спроста. З шкільних років захоплювався фізикою, згодом закінчив Каховське училище, потім технікум. Працюючи вже в Іванівському РЕМі, заочно закінчив Мелітопольський інститут за спеціальністю «енергетик».

Трудову діяльність розпочинав з посади диспетчера.

Сьогодні з висоти досвіду Валерій Володимирович говорить, що про свій вибір не шкодує, а професія енергетика в наш час має великий попит.

Стверджує однозначно – прогрес іде, час не стоїть на місці. Нові матеріали, нова інформація, нові методи роботи.

Іванівський РЕМ обслуговує споживачів електричної енергії двох районів – Іванівського та Нижньосірогозького.  Це один з перших РЕМів, де відбулося об’єднання території обслуговування.

А це по Іванівському районі – 318 км, Н.Сірогозькому - 460 км. мереж ПЛ- 10 кВ, та 825 км – ПЛ- 0,4кВ, всього ТП – 347.

Іванівські РЕМ обслуговує 12 500 побутових споживачів та 398 юридичних споживачів в Іванівському районі та 404 юридичних осіб в Нижньосірогозькому районі.

В своєму кабінеті серед численних нагород, подяк і грамот Валерій Володимирович зберігає особливу – за розвиток кіокушин карате в Херсонській області. Розповідає, що захопився таким видом спорту уже в дорослому віці. Займався для себе майже 10 років та навіть мав не погані результати, здобував перемоги.

В свій вільний час, якого має досить мало, полюбляє риболовлю. Каже, райони степові, де розгулюють сильні вітри, які спричиняють аварійні ситуації, досить часто вихідні доводиться проводити разом з бригадами, відновлюючи електрозабезпечення району.

Напередодні професійного свята колегам бажає безаварійної роботи та здоров’я, а молоді бажає обирати професію енергетика – яка є професією майбутнього. 

Нагору