Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Негода зруйнувала лінії електропередач у Новотроїцькому районі

June 26, 2019

Шквальний вітер та гроза зруйнували дві лінії електропередач на підстанціях Новотроїцьк та Новотимофіївка. Аварійна ситуація на деякий час залишила обидва населених пункти без електропостачання, але зусиллями енергетиків Новотроїцького РЕМу споживачі були забезпечені електропостачанням.

Для усунення наслідків стихійного явища та відновлення ліній до Новотроїцького РЕМу направлені аварійні бригади з інших підрозділів.

Енергетики прикладають максимум зусиль, аби якомога швидше ліквідувати аварійну ситуацію.

На жаль, такими ситуаціями часто користуються крадії енергообладнання. Щоб попередити розкрадання електропроводів та інших частин обладнання, на місці події чергують служби безпеки та охорони Товариства, ситуація знаходиться під контролем працівників поліції.

Яким би надійним не був захист з боку поліції та охорони, енергетики розуміють, що винахідливі злодії можуть знайти способи поцупити частину електропроводів чи іншого обладнання. Тому Товариство звертається за допомогою до небайдужих громадян та просить жителів Новотроїцька та Новотимофіївки звертати увагу на підозрілих осіб, що знаходяться в районі аварії в електромережах.

Якщо Ви помітили підозрілих осіб, або зловили крадіїв на гарячому  - відразу телефонуйте до поліції за номером «102» або на телефон служби безпеки підприємства 0552- 421-666 чи до служби з питань захисту економіки 0552- 48-03-82.

Енергетики наголошують: крадіям не слід сподіватися на те, що їх злочин залишиться непоміченим, а особа не встановлена. Винних за розкрадання енергомайна обов’язково буде притягнуто до відповідальності.

Нагору