Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Обрізка дерев обернулася аварійним відключенням світла

December 14, 2018

Майстер-клас як не можна обрізати дерева і як знеструмити соціально важливі об’єкти показали у селищі Новоолексіївка, Генічеського району.

На території однієї із шкіл селища проводилася обрізка дерев. При обрізці гілки дерев пошкодили три електроопори. Пошкоджені ізолятори, обірвані проводи, як результат – без електроенергії залишилися 30 споживачів, серед яких були і соціально важливі установи: Новоолексіївська селищна рада, Будинок культури і сама школа. При обриві електропроводів працівникам пощастило залишитися неушкодженими.

Бригада енергетиків Генічеського РЕЗу та ЕМ за короткий час відновила електропостачання споживачам.

Про ситуацію повідомлено до поліції, а поки енергетики підраховують багатотисячні збитки, принесені невдалою обрізкою дерев.

Енергетики нагадують підприємцям і організаціям, що безпечне виконання робіт поблизу енергооб’єктів можливе виключно за наявності письмового дозволу.  Пам’ятайте, пошкодження комунікацій може призвести до порушення життєдіяльності населених пунктів. Крім цього, будьте уважні та обережні, контакт із електрообладнанням під напругою може коштувати життя.

Фото ілюстративне

Нагору