Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Онлайн - способи передачі показів електролічильників користуються попитом серед споживачів електроенергії Херсонщини

December 28, 2021

Мешканці Херсонської області для щомісячної передачі показів електролічильників мають можливість користуватися різними способами. Приємно, що кількість споживачів, які обирають саме онлайн-сервіси, постійно зростає.

Так, за листопад майже 75 тисяч споживачі для звітування обрали передачу показів електролічильників через офіційний сайт АТ «Херсонобленерго» (мається на увазі за допомогою особового кабінету та без реєстрації). Протягом 2021 року таким сервісом скористалися понад 100 тисяч споживачів.

Оператори кол-центру Товариства в листопаді прийняли близько 13,5 тисяч телефонних дзвінків від абонентів, які безпосередньо стосувалися прийому показів електролічильників.

Більше 30 тисяч громадян скористувалися сервісом передачі показів за допомогою телефону 0552 -316-316 в автоматичному режимі.

Біля 12 тисяч споживачів передавали покази приладів обліку електричної енергії через СМС – сервіс.

Через послугу чат-ботів у месенджерах Viber та Telegram передали покази 4500 абонентів.

Варто пам’ятати, для отримання коректних рахунків за використану електроенергію, необхідно вчасно передавати покази електролічильників. Тільки показники передані протягом двох останніх днів розрахункового місяця та перших трьох днів наступного місяця вважатимуться даними на перше число. Якщо ж показники передані у інший час, то вони є основою для розрахунку показників на перше число місяця.

Обирайте зручний для вас спосіб передачі показів. 

Нагору