Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Перший інвестиційний банк»

April 17, 2015

«Перший інвестиційний банк»

ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» – український універсальний клієнтоорієнтований банк. Працює на банківському ринку України з 1997 року, учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 2000 року. Має індивідуальний рейтинг надійності вкладів «4+» (висока надійність)» та підтверджений інвестиційний кредитний рейтинг uaBBB+. В 2014 році Банк отримав нагороду в номінації «Банк з найбільшим інноваційним потенціалом» на VI Всеукраїнському конкурсі «БАНК РОКУ - 2014».

ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» є розробником платіжних сервісів, які зекономлять ваш час на сплату рахунків і про які ви дізнаєтеся нижче.

ПАТ

Для швидкої оплати рахунків за електроенергію споживачі можуть скористатися терміналами самообслуговування, що розміщені в РЕМах ПАТ «ЕК «Херсонобленерго». Оплата через термінал за електроенергію для населення БЕЗ КОМІСІЇ.

Для підприємців, комісія за оплату послуг ПАТ «ЕК «Херсонобленерго» та електроенергію складає 1%. До того ж, це досить зручно та швидко, адже заповнювати всі реквізити платежу непотрібно. Під час сплати, просто піднесіть штрих-код, що розміщений на рахунку до сканера на терміналі (див. малюнок), внесіть кошти та здійсніть оплату.

Також, ви можете скористатись терміналом самообслуговування для оплати рахунків за комунальні послуги, телефонію, Інтернет, онлайн-ігри, поповнення мобільного та здійснити оплати на користь більш ніж 1 300 інших провайдерів послуг.

Місцезнаходження терміналів на карті:

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=z9robrWgyFHw.krVTRqQdVzos

Відтепер наші споживачі мають нову можливість – здійснювати платежі за електроенергію на користь ПАТ «ЕК «Херсонобленерго». БЕЗ КОМІСІЇ НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ.

Сервіс обробки платежів WIDE:PAY знаходиться на сайті wideup.net

Платежі за електроенергію через сервіс WIDE:PAY здійснюються швидко, БЕЗ КОМІСІЇ та гарантуються ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК».

 

На сайті wideup.net представлено більш ніж 1 300 постачальників послуг. Ви можете зберігати шаблони своїх платежів та наступного разу сплачувати їх в один клік. Або налаштувати автооплату і платіж буде сплачуватися самостійно, у відповідну дату.

 

Користувачі мають можливість завантажити мобільний додаток WIDEUP на свій смартфон чи планшет та сплачувати рахунки зі своїх мобільних пристроїв. Мобільні додатки сервісу WIDE доступні для операційних систем Android і iOS.

 

Нагору