Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

По вулиці Героїв Крут триває реконструкція мережі ПЛ-0,4 кВ

June 8, 2021

У рамках виконання Інвестиційної програми на території Херсонської області тривають роботи по покращенню якості та надійності електричної енергії споживачам.

Зокрема, в обласному центрі в межах вулиць Героїв Крут, Тиха, 2 Слобідка, Перекопська, триває реконструкція повітряної лінії ПЛ-0,4кВ від ТП 285.

На даному відрізку електромереж проводяться роботи по заміні електроопор, переобладнання мереж із заміною існуючих дротів на ізольований провід та здійснюється розподіл навантаження на лінії електромереж для якісного електропостачання споживачів.

«Херсонобленерго» поступово оновлює та модернізує фізично застарілі електромережі та енергооб’єкти, щоб мешканці області мали стабільне та надійне електропостачання. Наразі роботи тривають на території усієї Херсонщини.

Нагадуємо, для того, щоб побутові та юридичні споживачі могли планувати свою діяльність, АТ «Херсонобленерго» заздалегідь оприлюднює графіки планових відключень, пов’язаних із реконструкціями електромереж. Ця інформація розміщується на офіційному сайті товариства в розділі «Відключення» за посиланням https://ksoe.com.ua/disconnection/planned/

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

 

 

Нагору