Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Приєднання до електричних мереж стає більш доступним

September 6, 2018

Із 2017 року в АТ «Херсонобленерго» працює Центр з обслуговування замовників з питань приєднання електроустановок до електричних мереж.

Основним завданням Центру є допомога по питанням приєднання нових електроустановок до електричних мереж, а також збільшення потужності електроустановок існуючих об'єктів.

Процедура приєднання до електричних мереж, перш за все, починається з подачі заяви та пакету документів, а саме:

 1. Копія документа, який підтверджує право власності чи користування цим об'єктом, або копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, або, за відсутності об'єкта, копія документа, який підтверджує право власності чи користування земельною ділянкою або копію витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно. У разі відсутності кадастрового номера у свідоцтві про право власності на земельну ділянку – викопіювання з топографо-геодезичного плану або плану забудови території із зазначенням місця розташування земельної ділянки;                                                                  

2. Ситуаційний план та викопіювання з топографо-геодезичного плану в масштабі 1:2000 із зазначенням місця розташування об'єкта (об'єктів) Замовника, земельної ділянки замовника або прогнозованої точки приєднання (для об'єктів, які приєднуються до електричних мереж уперше);                                              

3. Копія паспорта або належним чином оформлена довіреність чи інший документ на право укладати та підписувати договір про приєднання;                                                     

4. ТЕО (за наявності)                                                                                 

Замовник – юридична особа або фізична особа підприємець додатково надає копію витягу з Реєстру платників єдиного податку або копію свідоцтва платника податку на додану вартість.                                                                            

Замовник – фізична особа додатково надає реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган і мають відмітку в паспорті – серія та номер паспорта).

Начальник Центру з приєднання Надія Голуб зазначає:

«Після опрацювання спеціалістами наданих документів, замовник отримує на розгляд проект договору про приєднання та технічні умови. З моменту підписання договору та оплати рахунку починається процес надання послуги приєднання.

Діловоди Центру намагаються максимально швидко та кваліфіковано надати інформацію  з питань приєднання та допомогти замовникам у подачі документів для можливості приєднання електроустановок до електричних мереж. Більшість людей наголошують на тому, що відсутність черг приємно вражає і суттєво економить їх час.

Крім того, ми працюємо над тим, щоб абоненти як можна оперативніше отримували послуги, тож аби зекономити час, на офіційному на сайті  “Херсонобленерго” створено додаткову функцію для реєстрації особистого кабінету по приєднанню. 

Потенційний абонент може не виходячи з дому подати заяву про приєднання онлайн через реєстрацію у «Особистому кабінеті» та спостерігати за процесом надання послуги з приєднання через особистий кабінет, а також через SMS-інформування. При реєстрації замовнику надається можливість визначити плату за приєднання ще до отримання договору про приєднання та технічних умов та визначити тип приєднання та точку забезпечення потужності на Google – карті онлайн», - підкреслила Надія Голуб.

Розташований Центр з питань приєднання на вул. Пестеля, 5 м. Херсону, на першому поверсі Головного корпусу “Херсонобленерго”.

Графік роботи Центру з приєднання:

Понеділок-четвер  08.00 – 16.00 

Обід: 12.33 – 13.21

 

П’ятниця 08.00 – 15.00 

Обід  12.33 – 13.21

 

Фото на сторінці у Фейсбуці

Нагору