Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Про «доброго поліцейського» і не тільки

January 24, 2020

Днями на офіційному сайті ГУНП Херсонської області з’явилась інформація про те, що «начальник сектору превенції Горностаївського відділення поліції Олександр Черевань допоміг багатодітній нужденній родині, будинок яких за борги хотіли від’єднати від енергопостачання» та, зробивши добру справу, сплатив борг за вказану сім’ю.

З’ясувавши обставини, стало відомо, що опублікована інформація на сайті поліції Херсонської області є недостовірною та виявилася «мильною бульбашкою».

АТ «Херсонобленерго» вважає за потрібне повідомити наступне.

Помешкання, де нібито мешкає жінка з дітьми, належить її колишньому чоловікові, і дійсно за заборгованість відключено від енергопостачання за вимогою енергопостачальника. На даний час зазначений у повідомленні борг не погашений і звернення про відновлення електропостачання не надходило.

Та більше того, як виявилось, сам правоохоронець неодноразово ставав порушником Правил роздрібного ринку електричної енергії та по факту виявлених порушень (втручання в роботу приладу обліку за допомогою магніту) в 2017 та 2019 роках за адресою проживання "героя" було складено Акти про порушення (№230622 від 20.03.2017, № 131799 від 19.04.2019року). За виявлені порушення поніс фінансову відповідальність.

То ж з якою метою відділ комунікації поліції Херсонської області опублікував неточну інформацію, наразі не відомо, так як його представники на телефонні дзвінки не відповідають. Виходячи з цього, підлягає сумніву достовірність публікацій відділу комунікації поліції.

Таким чином, сукупність зазначеної інформації вказує на дезінформування громадян зі сторони відділу комунікації поліції Херсонської області, створення негативного іміджу Товариства, в частині висловлювання з натяком на корупційну складову, що має репутаційні ризики та знижує довіру серед споживачів електричної енергії.

 

 

Нагору