Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Проект «Подорожуємо Україною» триває

July 22, 2019

Літо – це пора відпусток, відпочинку й подорожей. Традиційний профспілковий проект «Подорожуємо Україно» успішно продовжує свою діяльність. Цього спекотного літа працівники АТ «Херсонобленерго» мали змогу відпочити, подорожувати, зарядитися позитивними емоціями та насолодитися чудовими та мальовничими краєвидами України.

На початку літа працівники енергокомпанії в рамках поїздки вихідного дня здійснили подорож до м.Києва. Енергетики відвідали Національний музей народної архітектури та побуту України на околиці м. Києва «Музей просто неба в Пирогові», Національний ботанічний сад імені Миколи Гришка НАН України на Печерську, здійснили оглядову екскурсію по столиці та відвідали ряд архітектурних родзинок м. Києва.

Вдалося також побувати біля резиденції «Межигір’я» та в Олександрійському парку в м.Біла Церква.

А нещодавно працівники Товариства поєднали відпочинок з пізнавальною екскурсією до південної пальміри – м. Одеси та мали змогу поринути у неповторну атмосферу та відчути її особливий колорит.

Чого варте лише знайомство з Спасо-Преображенським кафедральним собором, мусульманським культурним центром, Свято- Михайлівським жіночим монастирем. Гостинно зустрічали гостей родзинки Одеси - Дерибасівська, Міський сад, одеський Пасаж, Приморський бульвар, новий Стамбульський парк, Потьомкінські сходи.

Керівництво АТ «Херсонобленерго» та профспілковий комітет підприємства за ініціативи та підтримки яких були здійснені подорожі, переконані, що корпоративний відпочинок несе позитив, укріплює командний дух та залишає в душах колег позитивні емоції.

 

 

 

Нагору