Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Протягом року зловмисники завдали шкоди енергетикам на суму понад 400 тисяч гривень

January 15, 2020

Для енергетиків Херсонщини проблема пошкодження ліній електропередач та енергообладнання трансформаторних підстанцій шляхом крадіжки металевих елементів опор, огородження, трансформаторної оливи та елементів з кольорових металів з підстанцій завжди є актуальною.

Протягом минулого 2019 року фахівці АТ «Херсонобленерго» виявили майже 70 фактів крадіжок та пошкоджень внаслідок протиправних дій сторонніх осіб, збитки яких перевищили 400 тисяч гривень.

Енергетики постійно застерігають, що розкрадання та розукомплектовування енергообладання призводить до аварійності мереж електропостачання і як наслідок, до вимушеного припинення електропостачання населених пунктів, знеструмлення важливих соціальних об’єктів лікарень, дитячих садочків, шкіл. Ради копійчаної наживи злодії нехтують навіть власним здоров’ям та життям.

Багаторічний досвід показує, що ефективно протидіяти злочинним посяганням можливо лише завдяки спільним зусиллям енергетиків та населення.

АТ «Херсонобленерго» звертаються до городян та мешканців Херсонської області з переконливим проханням не бути байдужими та проявляти пильність.

Якщо ви помітили підозрілих осіб біля енергооб’єктів, відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або на телефон кол-центру 0552- 48-06-20.

Нагору