Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Разом із громадськістю енергетики обговорили Інвестиційну програму на 2019 рік

August 29, 2018

В АТ «Херсонобленерго» відбулися відкриті обговорення пропозицій та зауважень Інвестиційної програми АТ «ЕК «Херсонобленерго» на 2019 рік.

Інвестиційну програму спільно з енергетиками обговорювали заступник голови обласної державної адміністрації, представники органів місцевого самоврядування Херсонської області, інспекції Держенергонагляду, НКРЕКП та громадськість.

Директор технічний В’ячеслав Гончаров презентував для присутніх Інвестиційну програму підприємства на наступний рік, зазначивши, що на виконання програми будуть направлені інвестиції в розмірі понад 200 млн.грн.

Заходи інвестиційної програми спрямовані на створення стимулів для скорочення кількості і тривалості відключень, скорочення часу відновлення електропостачання та компенсацію збитків споживачів від перерв в електропостачанні.

Включення об’єктів до Програми відбувалися на базі критеріїв :

- забезпечення надійності та якості електропостачання споживачів;

-безперервність надання послуг, що характеризуються зменшенням  кількості і тривалості перерв в електропостачанні (показник SAIDI);

 - незадовільний технічний стан об'єктів електричних мереж Товариства.

За словами  В’ячеслава Гончарова, 75% від усіх коштів Інвестиційної програми заплановано використати на будівництво, модернізацію та реконструкцію електричних мереж та обладнання

Присутні представники громад взяли активну участь в обговоренні презентованої Інвестпрограми та внесли ряд пропозицій.

Начальник інспекції Держенергонагляду в Херсонській області С. Нестеренко зазначив, що до проекту Інвестиційної програми  включені першочергові заходи щодо підвищення якості та надійності постачання електроенергії, також відмітив про необхідність продовження вирішення питання «безгоспних» об’єктів.

Зустріч пройшла у доброзичливій атмосфері та конструктивній формі. На всі поставлені запитання було надано відповіді.

Присутні презентований проект Інвестиційної програми Товариства на 2019 рік підтримали та погодили. На завершення зустрічі були підписані відповідні протоколи, які будуть направлені до НКРЕКП.

Нагору