Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Шановні колеги і друзі, ветерани енергетики та партнери!

December 21, 2019

Від усієї душі вітаю вас з професійним святом - Днем енергетика!

Напередодні свята хочеться говорити про успіхи і досягнення. Наші енергетики завжди сумлінно виконують свої обов'язки, досягають поставлених цілей і вирішують важливі завдання життєзабезпечення області.

На їх плечах лежить відповідальність за економічну і енергетичну безпеку не тільки нашого регіону, а й України в цілому, добробут, світло і тепло в будинках херсонців.

Підводячи підсумки року, хочу відзначити, що цей рік був для нас непростим.

З 1 січня 2019 року стартувала реформа ринку електроенергії, мета якої - гармонізувати ринок з європейською моделлю. Енергопослуги українцям тепер надають дві різні компанії - оператор системи розподілу і компанія-постачальник.

У зв'язку з цим нам довелося змінити політику компанії: оптимізувати деякі процеси, переглянути формат роботи, в чомусь стати жорсткішими і більш вимогливими. Але, незважаючи на всі ці зміни, нам вдалося зберегти унікальний колектив людей, які працюють в «Херсонобленерго». Ми пишаємося і цінуємо кожного співробітника за його працю, знання і професіоналізм. Саме ці люди дають нам можливість продовжувати виконувати роботу якісно і на гідному рівні, реалізовувати складні проекти із забезпечення споживачів електричною енергією.

День енергетика - чудовий привід висловити слова вдячності за щоденну нелегку працю всім фахівцям нашої компанії.

Хочу подякувати колегам - за відповідальність у виконанні виробничих завдань і взаємовиручку, партнерів - за готовність співпрацювати в реалізації спільних проектів, ветеранів енергетики - за створену виробничо-технічну базу.

Щиро бажаю, щоб новий рік став для всіх вдалим, яскравим і щасливим, економічної стабільності, безаварійної роботи, впевненості в своїх силах, успішного завершення всіх починань.

Бажаю всім доброго здоров'я, миру, благополуччя.

З повагою Голова Правління АТ "Херсонобленерго" Ігор Сафронов 
 

 

 

Нагору