Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Шановні мешканці Херсонської області!

June 28, 2022

  27 червня 2022 року представниками так званої «Херсонської військової- цивільної адміністрації», за підтримкою представників ФСБ РФ та участю начальника служби повітряних та кабельних електричних мереж АТ «Херсонобленерго» були захоплені окремі об’єкти, які належать АТ «Херсонобленерго» та які забезпечували постачання та розподіл електричної енергії споживачам Херсонської області.

  Під час захоплення підприємства окупантами було представлено так званого нового керівника підприємства Жахановича Ю.Є., який не має жодного відношення до виконавчих органів АТ «Херсонобленерго».

  Єдиним законним керівником Товариства є Голова Правління Сафронов І.М.

  Починаючи з 27.06.2022 року «Херсонобленерго» частково втратило контроль над обслуговуванням електричних мереж Херсонської області. Окупаційними органами чиниться тиск на працівників підприємства, примушують писати заяви на співпрацю та інше.

  Керівництво «Херсонобленерго» звернулось до правоохоронних органів з заявою щодо надання правової оцінки та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які приймали участь у спробі захоплення Товариства.

  Наголошуємо, що на сьогоднішній день постачання електричної енергії на територію Херсонської області здійснюється з підконтрольної території України, виключно українськими постачальниками. Оплата за поставлену продукцію проводиться тільки в національній валюті України, гривна. Всі інші можливі розрахунки - це шахрайство.

 

  Адміністрація АТ «Херсонобленерго»

Нагору