Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Суд зобов’язав підприємця сплатити майже 200 тисяч гривень завданих збитків

March 9, 2021

Господарський суд Херсонської області зобов’язав Товариство з обмеженою відповідальністю, яке розташоване у м. Нова Каховка, сплатити на користь АТ «Херсонобленерго» 196 698 грн. вартості недоврахованої електричної енергії та суму судових витрат.

Під час рейдової перевірки у м.Нова Каховка інспектори на об’єкті юридичного споживача виявили порушення, а саме факт втручання в роботу електролічильника шляхом використання високочастотного генератора . Через що, електроенергія споживалася, але не враховувалася. З приводу порушення енергетики склали акт, сума нарахування за яким склала майже 200 тис  грн.

Енергетики неодноразово застерігали про небезпеку використання в побуті, промисловості, закладах торгівлі, розважальних закладах та базах відпочинку саморобних пристроїв електромагнітного випромінювання, що використовуються споживачами для блокування роботи електролічильників. Такий пристрій, по суті є ворогом усього живого, процес руйнації організму йде від клітин і органів, призводячи до патології і смерті. Цей процес нагадує поглинання здорових клітин раковими.

Шановні споживачі електричної енергії, використовуйте електричну енергію відповідально.

Нагору