Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Святкові аварії»: автівки збивали електричні опори

January 2, 2020

30 грудня в селі Рубанівка на території обслуговування Великолепетиських РЕМ водій автомобіля «BMW» здійснив наїзд та пошкодив електричну опору. Через що, більше півсотні абонентів зашились без світла.

Мешканці села Музиківка Білозерського району також постраждали від дій невправного водія. Винуватець дорожньо-транспортної пригоди збив опору та зник з місця пригоди, знеструмивши сорок домоволодінь.

А вже першого дня Нового року в Скадовському та Білозерському районах сталось ще 2 аварії.

В Скадовському районі водій на автомобілі «Газель» підбив електричну опору. Споживачі від енергопостачання не відключались, а от опору довелось замінити.

В с. Широка Балка Білозерського району ще один неуважний водій на «BMW 5» також спричинив аварію, пошкодивши електричну опору. Що призвело до відключення енергопостачання понад 40 абонентів.

Загалом через безвідповідальне ставлення та недотримання водіями правил дорожнього руху, в новорічні свята від таких аварій постраждали понад сотня абонентів.

Бригади енергетиків усім споживачам відновили електропостачання.

Енергетики звертаються до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та привести до тяжких наслідків.

Фото ілюстративне

Нагору