Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Тракторист серед поля збив опору та втік

September 21, 2018

І знову необережність водіїв завдала шкоди херсонським енергетикам. Цього разу аварійне відключення електропостачання відбулося на підстанції «МИС», що знаходиться в передмісті обласного центру.

Коли аварійна служба приїхала на місце події, то виявилось, що трактор при виконанні сільськогосподарських робіт необережним маневром зачепив та збив високовольтну опору. Злякавшись відповідальності горе водій зник з місця пригоди. Внаслідок наїзду на електроопору сталося аварійне відключення від електропостачання більше двохсот споживачів.

Енергетики оперативно відновили електропостачання мешканцям селища та повідомили про подію до відділу поліції. Збитки завдані енергопостачальнику встановлюються.

АТ «Херсонобленерго» нагадує водіям тракторів і комбайнів обережніше працювати на полях, де проходять лінії електропередачі.

Енергетики звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та привести до тяжких наслідків.

Фото ілюстративне.

 

Нагору