Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

У Херсоні відбувся виїзний семінар фахівців служби захисту економіки

July 13, 2018

На базі «Херсонобленерго» відбувся семінар – збори директорів з питань захисту економіки енергетичних підприємств. Основні питання – захист майнових та економічних інтересів підприємств, відшкодування завданих збитків та співпраця з правоохоронними органами. В рамках зустрічі учасникам семінару провели екскурсію територією підприємства, ознайомили з роботою метрологічної служби, служби охорони та продемонстрували спортивний комплекс підприємства.

Керівник Служби економічної безпеки Микола Васильович Джига на високому рівні оцінив результати роботи Дирекції з питань захисту економіки АТ «Херсонобленерго» під керівництвом Валерія Літвіна. Акцентував увагу на нововведенні на підприємстві ліцензованої охоронної діяльності та відзначив важливість взаємодії з правоохоронними органами

- Ми  підводимо підсумки роботи служби захисту економіки на базі АТ «Херсонобленерго», тому що тут є певні досягнення в організації протидії правопорушенням і злочинам в сфері енергетики. Чому Херсон? Валерій Валерійович, який очолює Дирекцію, зумів поставити питання організації захисту економіки на більш якісний рівень, ніж в інших обленерго. В Товаристві, завдяки Валерію Літвіну налагоджена співпраця та взаємодія з правоохоронними органами, з прокуратурою, з судовою гілкою влади. Тут створені відповідні служби, підрозділ швидкого реагування на різні правопорушення. Ми сьогодні побачили, що багато зроблено, дуже фаховий колектив і створена досить висока матеріально-технічна база, створені хороші умови для колективу підприємства. Керівник обленерго – людина прогресивна, знаходиться в пошуку нових форм вдосконалення ефективних рішень для того, щоб структура працювала. По завершенню семінару ми вивчимо усі напрацювання, підготуємо підсумковий документ. На сьогодні, наприклад, ліцензію на охоронну діяльність має лише «Херсонобленерго» серед інших обленерго. Це досягнення. Я бажаю колективу успіхів, працювати далі, удосконалювати, розвивати, не зупинятися на досягнутому, - відзначив М.В.Джига.

Директор з питань захисту економіки АТ «Херсонобленерго» Валерій Літвін розповів про захід, який проходив на базі підприємства.

- Сьогодні ми зустрічаємо колег з інших обленерго. Мета зустрічі - це поділитися досвідом та напрацюваннями в своїй роботі, в кожній службі, в кожному обленерго є свої досягнення. Усі команди працюють непогано, є про що поговорити, є чим поділитися і чому навчитися. В «Херсонобленерго» є певні показники в роботі, перш за все це завдяки людям, які працюють в Дирекції, а це 10 працівників, колишні правоохоронці. Особлива подяка правоохоронним органам, прокуратурі, міжрайонним відділенням, які тісно співпрацюють з нашою Дирекцією, не відмовляють в допомозі, зажди йдуть на зустріч, завжди ми знаходимо взаєморозуміння. Є певні напрацювання, в цьому році завдяки роботі нашої служби було відшкодовано майже 2 млн. гривень. Тому, я звертають до споживачів електроенергії, ті громадяни, які крадуть електроенергію, крадуть не лише в держави, а і у вас, у літніх людей, які добросовісно сплачують за свої використані кіловати. Тому хочу звернути увагу, Дирекція по захисту економіки знає практично усі схеми розкрадання і рано чи пізно правопорушення буде викрито, а суми відповідальності вражаючі.

Учасники зібрання в доброзичливій та невимушеній атмосфері мали можливість поспілкуватися та обговорити ряд профільних питань. 

Нагору