Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Виправні колонії та морський порт попереджені про можливе припинення електропостачання

September 3, 2019

Оператор системи розподілу АТ «Херсонобленерго» змушений виконати вимогу постачальника ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» та припинити електропостачання підприємствам бюджетної сфери Державна установа «Дарївська виправна колонія №10», Державна установа «Херсонська виправна колонія №61», Державна установа «Північна виправна колонія №90».

А також на вимогу енергопостачальника ТОВ «Енерго Промсистем» буде припинено електропостачання Херсонській філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (Адміністрація Херсонського морського порту).

АТ «Херсонобленерго», як оператор системи розподілу, зобов’язаний у визначений Законом України «Про ринок електроенергії» термін виконати вимогу постачальника та припинити електропостачання споживачу.

Невиконання заявки постачальника та продовження подачі споживачу електроенергії розцінюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), як порушення закону.

Усі спірні та претензійні питання споживачі мають вирішувати виключно з постачальником.

Розуміючи всю соціальну важливість даної ситуації, Товариство має надію, що споживачі та постачальник знайдуть компроміс та порозуміння, а енергокомпанії не доведеться вдаватися до крайніх заходів.

 

Нагору