Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Як за хвилину передати покази лічильника через «Особистий кабінет»?

January 19, 2018

Енергопостачальна компанія «Херсонобленерго» у взаємовідносинах зі споживачами електричної енергії намагається бути відвертою та прозорою. Щоб забезпечити найбільш комфортні, прості та зручні способи обслуговування було впроваджено сервіс для онлайн-обслуговування – «Особистий кабінет». Такою послугою вже скористалися майже 20 тисяч споживачів. Знайти його дуже легко. Блок «Особистий кабінет» знаходиться на головній сторінці офіційного веб-сайту «Херсонобленерго». Для користування сервісом необхідно зареєструватися.

«Особистий кабінет» дуже зручний для абонентів, адже кожен з них може самостійно вносити показники електролічильника та контролювати свій особистий рахунок, що дозволяє врегулювати розбіжності в обліку споживання електричної енергії.

Крім того, «Особистий кабінет» дозволяє здійснювати перегляд та контроль інформації по особистому рахунку; контроль розрахунків за спожиту електроенергію (покази засобів обліку, оплата, заборгованість); детальний огляд нарахувань, у тому числі - пільги та субсидії.

Не звертаючись до Центру обслуговування споживачів чи до Call-центру, споживач самостійно 24 години на добу, 7 днів на тиждень в «Особистому кабінеті» має можливість переглянути інформацію про стан рахунку.

ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго» пропонує споживачам електричної енергії скористатися можливостями «Особистого кабінету».

 

 

Нагору