Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

За вихідні водії збили дві електроопори

July 8, 2019

Пошкоджень енергомайна, як і аварійних відключень через ДТП на території Херсонської області не стає менше. Завдяки необережним водіям енергетики змушені відволікатися від планових ремонтів та відновлювати пошкоджені опори.

За вихідні сталося два ДТП, в одному із них споживачам пощастило – аварійного відключення електропостачання не було.

Сталося це ДТП у селищі Червоний Перекоп. Сила удару автомобіля «ВАЗ-2106» збила опору і повалила її на лінії електропередач. Бригаді Каховського РЕМу вдалося того ж дня замінити пошкоджене електрообладнання. Сума збитків втановлюється.

Друга аварія з пошкодженням майна Товариства сталася у селі Тарасівка, Олешківського району. Мікроавтобус «Ford Transit» збив опору та залишив без електропостачання три десятки абонентів села.

Енергетикам Олешківського РЕМу вдалося оперативно відновити електропостачання.

Про обидва факти пошкодження електрообладнання повідомлено до поліції.

Енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

Фото ілюстративне

Нагору