Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Запитували-відповідаємо: Щодо повернення переплат за спожиту електроенергію

March 19, 2019

У відповідь на численні запити споживачів, щодо повернення переплат за спожиту електроенергію адміністрація АТ «Херсонобленерго» повідомляємо наступне.

Наразі триває процес зарахування наявних переплат станом на 01.01.2019 року на особисті рахунки абонентів в ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» в рахунок виконання діючих договорів про постачання електричної енергії.

Невикористана субсидія, після здійснення звірок з Управлінням праці та соціального захисту населення, буде повернута на рахунки Управління праці та соціального захисту населення.

Звертаємо увагу споживачів, що показники лічильника Ви продовжуєте надавати до АТ «Херсонобленерго» зручним для Вас способом.

Для уникнення непорозумінь щодо формування рахунків, просимо надавати покази лічильника електричної енергії з 1 по 4 число включно.

У разі відсутності даних про споживання електричної енергії за розрахунковий період (неподання споживачем, неможливості отримання даних контролером) нарахування проводиться по середньодобовому споживанню.

Для комфортності мешканців Херсонщини, запроваджено низку можливостей подання показників електролічильника.

1. Подати показник через онлайн-сервіс.

Внести показники лічильника можна, зареєструвавшись в «Особистому кабінеті», або без реєстрації, на офіційному сайті АТ «Херсонобленерго» www.ksoe.com.ua

2. Скористатися послугою в автоматичному режимі за телефоном: (0552) 316-316 (цілодобово).

3. Заповнити заяву у Центрах по обслуговуванню споживачів (вул. Пестеля, 5), в абонентських групах РЕЗ і ЕМ.

4. Мешканці м. Херсона мають можливість скористатися терміналом у Центрі по обслуговуванню споживачів (вул. Пестеля, 5), що дає можливість впродовж декількох хвилин внести показники.

5. За телефонами кол-центру: (0552) 48-06-20, 0-800-500-629 (цілодобово).

Контролер є офіційним представником енергокомпанії та, прийшовши до вашої оселі, зобов’язаний пред’явити службове посвідчення.

Звертаємо увагу, що у Договорі споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії чітко прописані зобов’язання та права як оператора системи розподілу, так і споживачів електричної енергії. Договір є публічним та розміщений на офіційному сайті АТ «Херсонобленерго» в розділі «Оператор системи розподілу».

Якщо у Вас виникли незрозумілі питання, в Товаристві завжди готові допомогти та надати кваліфікаційну допомогу та вичерпні роз’яснення.

Нагадуємо, з 1-го січня 2019 року в Україні вступила в дію реформа ринку електроенергії. АТ «Херсонобленерго» відтепер надає послуги лише з розподілу електричної енергії. А постачає, тобто фактично продає електроенергію побутовим споживачам Херсонської області, компанія ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія». 

Нагору